Burgas24.bg виж галерията Соченият за мозък в престъпната схема за фалшифициране на

...
Burgas24.bg виж галерията
Соченият за мозък в престъпната схема за фалшифициране на
Коментари Харесай

Автоинструкторът има тежко автоимунно заболяване, това не трогна съда!

Burgas24.bg виж галерията Соченият за мозък в престъпната схема за подправяне на шофьорски книжки Красимир Ненчев страда от тежко автоимунно заболяване. Това разкри в правосъдната зала брачната половинка му Жана, съобщи кореспондент на Burgas24.bg .

Както съобщихме дамата на Ненчев участва на съвещанието дружно с щерка им, която не стопира да плаче. " Красим е прелестен брачен партньор и татко, който по никакъв метод не е посочил, че е рисков за обществото. Въпреки заболяването си работи на две места, с цел да устоя и изучи децата си. В последните години той попадна на лекарка, която облекчи положението му, само че в случай че остане в ареста неизбежно положението му ще се утежни. Тази болест визира ставите и сърцето ", това в правосъдната зала на Жана Ненчева.

Адвокатът на обвинения Росен Кожухаров уточни, че единствените показания, които би трябвало да се вземат поради, са на Вежди Алишев, който пред арбитър в Шумен е декларирал, че не познава Красимир Ненчев и няма връзки с него.

" Тази мярка е прекомерно тежка, апелирам да я сменяем с по-лека. И да желая не мога да се укрия, защото имам семейство, за което би трябвало да се грижа. Няма по какъв начин да окажа въздействие на очевидците по случая ", сподели пред съдията Ненчев.

Съдът обаче не се трогна и остави Ненчев в ареста.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР